Jälleen kotivoitto

Sateisena sunnuntaina 20.5.2012 Kemin City Sport Areenalla pelattiin miesten kakkosen pohjoista lohkoa. Kotijoukkue PS Kemi toivotti tervetulleeksi PK-37:n, Iisalmesta. Kemiläiset olivat edellisessä kotiottelussaan napanneet kauden ensimmäiset pisteensä FC YPan kustannuksella. Tuon jälkeen joukkue oli kärsinyt yllättäen tappion Haukiputaalla paikallista HauPaa vastaan.

Kotijoukkue uinui hieman alussa ja otteluun paremman lähdön sai vierailijat. PK-37 päsi rakentelemaan useita hyviä tilanteita kotijoukkueen maalille, mutta verkon perille palloa ei saatu. Hiljalleen kotijoukkuekkin pääsi mukaan peliin ja sai parempaa otetta tapahtumista. Puoliajan loppua kohden pallo oli enimmäkseen kotijoukkueella, mutta myöskään vieraspäädyssä ei saatu palloa maalipuiden väliin. Ensimmäisen puoliajan vaarallisimmiksi tilanteiksi jäi vierailijoiden pari laukausta, jotka pysähtyivät maalipuihin. Puoliajalle lähdettiin 0 – 0 lukemissa.

Toinen puoliaika oli alusta asti PS Kemin hallintaa. Punapaidat pitivät palloa, loivat tilanteita ja hallitsivat kenttätapahtumia selkeästi. Valkopaitaisen vierasjoukkueen oli tyytyminen lähinnä vastahyökkäyksiin. Puoliaikaa värittivät useat kotijoukkueelle jaetut kortit. Kotijoukkueen paineesta huolimatta vierailijat saivat pidettyä maalinsa koskemattomana, aina ottelun 77. minuutille saakka, jolloin Arto Hakalan antama kulma löysi takatolpalta korkeimmalle nousseen Jerome Ogbuefin pään. Pusku tolpan viereen ja kotijoukkue 1 – 0 johtoon. Ottelun loppuvaiheilla Tommy Torvikoskelle aukesi parikin hyvää mahdollisuutta kasvattaa kotijoukkueen johtoa nopeasta vastahyökkäyksestä, mutta kapteenin, ja muunkin joukkueen, epäonneksi vedot suuntautuivat hivenen ohi maalista. PS Kemin maalilla Juho Luukkonen pelasi varman pelin ja se takasi kotijoukkueelle pisteet. Loppuvihellyksen kajahtaessa tulostaulu näytti 1 – 0 lukemia ja PS Kemille saaliina toinen peräkkäinen kotivoitto.

PS Kemi – PK-37, Iisalmi, 20.5.2012, Kemin City Sport Areena

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s