Pistetili auki

Heti alkuun pahoittelut, että tilannekooste on hieman viipynyt. Lauantaina 12.5. City Sport Areenalla pelattiin Miesten Kakkosen Pohjoista lohkoa. Vastakkain olivat PS Kemi ja FC YPa, Ylivieskasta. Kumpikin joukkue majaili ennen ottelua sarjataulukon häntäpäästä ja kummankin voittosarake näytti yhä nollaa.

Tuulisella City Sport Areenalla vierailijat valitsivat pelaavansa aluksi vastatuuleen, mikä oli heidän kannaltaan huono vaihtoehto. Ottelu eteni kotijoukkueen hallinnassa koko ensimmäisen puoliajan. Ottelun 16. peliminuutilla Daniel Stevens kaadettiin rangaistusalueella ja tuomari osoitti pallon pisteelle. Christian Eissele upotti pallon varmasti maalin vasempaan alakulmaan, tilanne 1 – 0. Kotijoukkueen paine vieraspäädyssä jatkui ja muutamaa minuuttia myöhemmin palloa vietiin kulmalipulle. Arto Hakala ja Dan Stevens pelasivat lyhyen kulman, jonka jälkeen Hakalan keskitys löysi boksista Juha-Pekka Juvosen kupolin. Täysin vapaaksi jäänyt Juice nikkasi pallon takakulmaan ja pelikellon näyttäessä 21. minuuttia tilanne oli PS Kemille jo 2 – 0. Toisen maalin jälkeen ottelun tempo laski hieman, mutta kotijoukkue hallitsi edelleen kenttätapahtumia. Vierailijoiden hyökkäykset tyssäsivät moneen otteeseen heikkoihin syöttöihin. Muutama puolittainen tilanne kemiläisten maalilla nähtiin, mutta ei mitään erityisen vaarallista. Puoliajan lopulla Hakala pelasi Tommy Torvikosken vapaaksi boksiin. Syöttö alaspäin ja Jerome Ogbuefin veto upposi etukulmasta sisään. Tilanteeksi 3 – 0, kun pelikello näytti 40. minuuttia. Samoista lukemista lähdettiin tauolle.

Toisella puoliajalla FC YPa oli ottelussa paremmin mukana. Siitä huolimatta ottelun kulkua hallitsi PS Kemi. Toisen puoliajan alkuhetkillä Anssi Rimali joutui kaatamaan vierailijoiden hyökkääjän. Tästä seurauksena keltainen kortti ja vapaapotku vaarallisesta paikasta. Pallon taakse asteli Dragan Pejic, jonka veto upposi helpohkosti maaliin. Muurissa Jerome Ogbuefi veti päänsä alas ja maalilla Sami Mäkipörhölä oli heikosti mukana tilanteessa. Ottelun 53. minuutti ja tilanne 3 – 1. Vierailijat eivät kuitenkaan missään vaiheessa päässeet hätyyttelemään isäntien johtoa kunnolla. Lähempänä lisämaaleja oli punapaitainen kotijoukkue, josta Torvikoski ja Eissele laukoivat kumpainenkin kertaalleen tolppaan. Enempää maaleja ei siis nähty ja pisteet ottelusta jäivät Kemiin.

Kotijoukkue avasi sarjassa pistetilinsä ja helpotus oli varmasti suuri. Tilannekoostetta ottelusta alla. Lisää futista keskiviikkona, kun samalla areenalla iskevät yhteen Merilappi United ja Pallokissat Suomen Cupin merkeissä.

PS Kemi – FC YPa, 12.5.2012, City Sport Areena, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s