Maalinteko tökkii

Pohjois-Suomen kolmosen ottelut saivat jatkoa 9.5.2012 Kemin City Sport-areenalla, kun FC Kemi isännöi JS Herculesta. Keväinen ilma oli saanut jalkapalloihmiset liikkeelle ja katsomossa kuultiin jopa puheensorinaa.

Itse ottelu oli yhtä maalia. FC Kemillä oli ensimmäisen vartin aikana mahdollisuus ratkaista ottelu hyväkseen, mutta maalinteossa onnistuttiin vain kertaalleen. Keijo Huusko siirsi isännät 1 – 0 johtoon Tuomo Salmelan keskityksestä ottelun 9. minuutilla. Loput isäntien kymmenestä paikasta tuhrittiin. Kerta toisensa jälkeen punapaitainen kotijoukkue epäonnistui maalipaikoissaan. Pelin hallinta oli koko ottelun ajan isännillä eikä vierailijat päässeet ensimäisellä puoliajalla edes testaamaan kotijoukkueen maalivahdin torjuntataitoja. Rajusta rynnistyksestä huolimatta puoliajalle lähdettiin 1 – 0 lukemissa.

Ottelun toinen puoliaika ei tuonut juuri muutosta. FC Kemi hallitsi ottelutapahtumia mielin määrin ja vierailijat pääsivät vain hetkittäin isäntien kenttäpuoliskolle. Paikat kuitenkin tuhrittiin yhä uudestaan ja uudestaan. Hercules sai ensimmäisen vetonsa kemiläisten päätyyn kun ottelua oli käyty noin 75 minuuttia. Pian tämän jälkeen oltiin jo toistamiseen isäntien päädyssä, mutta maalihanat pysyivät kiinni vielä hetken. Ottelun 82. minuutilla vierailijat nousivat laidalta, josta pallo pelattiin boksiin, jossa Antti Karjauoto oli ohjaamassa sitä sisään. Ensimmäinen laukaus maalia kohti ja tilanteeksi 1 – 1.

Isäntäjoukkueen loppuajan paine ei riittänyt lisäosumiin ja niinpä pisteet päätyivät jakoon. Maalipaikat meni selkeästi kotijoukkueelle +20 – 2. Mitä lienee seuraavissa harjoituksissa luvassa kemiläisillä.

Ottelun yksipuolinen tilannekooste kasattu ja sitä pääseepi seuraamaan alapuolella.

FC Kemi – JS Hercules, 9.5.2012, Kemin City Sport-areena

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s