PS Kemi aloitti tappiolla

Miesten Kakkosen Pohjoislohko saatiin PS Kemin osalta käyntiin sunnuntaina Junkohallissa, jonne joukkue siirsi ottelunsa viime hetkillä. Vastassa kemiläisillä oli KPV, Kokkolasta.

Ottelu Junkohallissa lähti käyntiin vauhdikkaasti. Ensimmäinen tilanne ja pallo kotijoukkueen maalissa. Vierailijoiden Samu Laitinen pääsi karkaamaan PS Kemin toppareilta ja latasi pallon takakulmaan ohi maalia vartioineen Juho Luukkosen. Pelikellossa 3. peliminuutti ja tilanne 0 – 1. Kingit hallitsivat kenttätapahtumia enemmän, mutta peli oli hermostunutta ja muutama loukkaantumisesta johtunut poissaolo näkyi joukkueen otteissa selvästi. Vierailijat pelasivat hyvää puolustuspeliä ja iskivät tilaisuuksien tullen vastahyökkäyksiä. Kemiläisten tilanteet jäivät poikkeuksetta puolittaisiksi ja maalinteko tuotti ongelmia. Vierasjoukkue sen sijaan hyödynsi harvat tilanteensa hyvin. Nopea sivurajasta lähtenyt hyökkäys ensimmäisen puoliajan lopulla päättyi vierailijoiden toiseen maaliin. Samu Laitinen sai vapaasti pukata boksissa kupolin pallon eteen kemiläispuolustuksen katsellessa vieressä tilannetta. 43 minuuttia pelikellossa ja tilanne 0 – 2. Samoista lukemista lähdettiin tauolle.

Toinen puoliaika ei tuonut pelitapahtumiin suurta muutosta. Kotijoukkueen hallinta oli selkeämpää, mutta maalinteko tökki pahasti. Parhaan paikan sai toisella puoliajalla sisälle tullut Tommy Torvikoski, joka onnistui nostamaan pallon yli kehikon aivan maaliviivan tuntumasta Joey Spivackin vaparin jälkeen. Vierailijat eivät päässeet puoliajan aikana kuin muutamaan hyökkäykseen, mutta Henri Myntin johtama puolustus pelasi hyvin.

Enempää maaleja ottelussa ei nähty ja kemiläisten kohtalona oli nihkeä kauden avaus. Jos ottelusta jotain positiivista pitää löytää, niin se oli viimeinen sisäpeli tälle kaudelle.

Ottelusta väsätty vappuhässäköiden jälkeen myös tilannekoostetta, joten sen kautta tekemään tarkempia analyysejä, miksi maalinteko tökki.

PS Kemi – KPV, Kokkola, 29.4.2012, Kemin Junkohalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s