Kemin Ykkönen

Taas sitä pelataan Ykköstä Kemissä. Merilappi United avasi naisten Ykkösen kotiottelut 28.4.2012 City Sport Areenalla Jyväskylän Pallokerhoa vastaan. Sää oli aurinkoinen ja lämmin, katsomossa oli tilaa ja kentän laidallekkin mahtui oikein mukavasti. Vinkkinä vain miehillekkin, että Karihaarassa voi jo treenata.

Itse ottelu oli tasaista vääntöä. Ensimmäistä puoliaikaa hallitsi pelillisesti jyväskyläläiset. Lyhytsyöttöpeli toimi hyvin, mutta varsinaisia vaarallisia tilanteita ei juurikaan nähty vierailijoilta. Ottelun 19. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta vierasjoukkue siirtyi kuitenkin 0 – 1 johtoon. Kemiläisten puolustuksessa pienoinen nukahdus ja virheestä rokotettiin välittömästi. Kotijoukkueen peli oli hieman takkuisempaa, kuin vastustajalla. Hyökkäykset olivat pitkälti kahden kauppaa, kun Joy Okwodua ja Iida Ruokanen olivat ylhäällä ilman apuja. Muutama kelpo paikka, mutta viimeistely ontui.

Toisella puoliajalla kotijoukkue pääsi hieman paremmin peliin mukaan. paine oli hienokseltaan vierailijoiden kenttäpäädyssä ja ottelun 56. minuutilla Grace Adisa toikin MelU:n tasoihin lukemiin 1 – 1. Jyväskylän Pallokerhon maalivahdin höntyilystä kotijoukkue rokotti heti. Vierailijat eivät päässeet useaan hyökkäykseen toisella puoliajalla. Ne hyökkäykset joihin JyPK pääsi Ida-Sofia Helppikangas hoiteli varmasti. Ottelun loppupuolella tapahtui puolustuksessa toinen merkkausvirhe kotijoukkueella. Sanomattakin selvää, että tuosta virheestä rankaistiin kovalla kädellä. 78. minuutti ja pallo toistamiseen kotijoukkueen maalissa, tilanteeksi 1 – 2. Lopun kovasta paineesta huolimatta kotijoukkueen kiri ei tuottanut toivottua tulosta. Pisteet matkasivat vierasjoukkueen mukaan.

Ottelusta myös tilannekoostetta Merilappi Unitedin MelU TV:ssä.

Merlappi United – Jyväskylän Pallokerho, 28.4.2012, City Sport Areena, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s