Kemissä avattiin sarjakausi

Merilappi Unitedin B-tytöt ja naiset ovat avanneet sarjakautensa jo aiemmin, mutta 25.4.2012 Kemissä avattiin miesten sarjakausi, kun FC Kemi isännöi FC Muurolaa Pohjois-Suomen kolmosessa. Edellisenä viikonloppuna ottelulle saatiin kenraaliharjoitus, kun joukkueet kohtasivat Suomen Regions’ Cupissa, tuolloin FC Muurola oli parempi.

FC Kemi on asettanut tavoitteeksi sarjanousun, kun katsoo papereihin, niin nimekäs joukkue tulee varmasti olemaan sarjassa vahvoilla. Siltä meno ainakin näytti kauden ensimmäisessä kunnon koitoksessa. Sarjapisteiden metsästykseen lähdettiin lähestulkoon parhaalla miehityksellä.

Ensimmäinen puoliaika oli punapaitojen täydellistä hallintaa alusta loppuun. Vierailijat pääsivät vain muutamaan puolittaiseen hyökkäykseen, kun kotijoukkue painoi päälle. Maalinteon aloitti varhaisessa vaiheessa ottelun seitsemännellä minuutilla Keijo Huusko, joka puski Henri Lousteen antaman kulman maaliin, ohi mustapaitaisten vierailijoiden puolustuksen. Tilanne 7. minuutilla siis 1 – 0. Kotijoukkueen paine hyökkäyspäässä jatkui myös tämän jälkeen ja ottelun 14. minuutilla Louste pääsi asettelemaan pallon kuudentoista rajalle vaparin johdosta. Hyvä veto takakulmaan ja FC Muurolan maalivahti oli voimaton, tilanne jo 2 – 0. Kotijoukkue loi puoliajan aikana useita hyviä maalintekopaikkoja, mutta lisäosumia ensimmäisellä puoliajalla ei nähty, ainakaan tuomareiden mukaan, vaikka Keijo Huuskon tilanne puoliajan loppupuolella haiskahtikin hieman maalilta. Puoliajalle lukemissa 2 – 0.

Toisella puoliajalla ottelun tempo hidastui hieman, mutta kentällä nähtiin silti vain yksi joukkue. Vierailijoista ei ollut Karihaarassa vastusta, kun punapaitainen kotijoukkue pyöritti peliä. Toinen puoliaika ei tarjonnut yhtä paljon tilanteita kuin ensimmäinen, mutta maaleja tuli saman verran. Ottelun ehdittyä vanheta 53:n minuutin verran Jani Kokkila teki Jaakko Isterin syötöstä ottelun ainoan pelitilannemaalin, vaikkakin Muurolan maalivahdin pienoisella avustuksella. Kokkilan kääntö maalinedustalle painui onnekkaasti maaliin ja kotijoukkue johti ottelua 3 – 0. Loppunumeroita kemiläisille kaunisteli vielä käsivirheen seurauksesta pisteeltä Tuomas Isteri. Ottelun 68. minuutti ja rankkari varmasti sisään ja loppulukemiksi 4 – 0. Loppu oli pelailua ja vaihtomiesten lämmittelyä. Tilanteita saaatiin vielä luotua, mutta maaleja ei nähty enempää.

Näin kemiläisten sarjataival sai toivotunlaisen alun, kun pistepussiin kilahti täydet pojot. Viikonloppuna suunnataankin sitten jälleen hallin uumeniin, kun PS Kemi aloittaa sarjansa KPV:tä vastaan Junkohallissa. Karihaarassa olisi pystynyt kyllä hyvin pelaamaan, mutta tällä kertaa näin. Ainakaan usva ei haittaa näkyvyyttä sitten tuossa ottelussa.

Lopuksi vielä tilannekoostetta eiliseltä

FC Kemi – FC Muurola, 25.4.2012, City Sport Areena, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s