Sunnuntaihöntsää sarja-avausta odotellessa

Sunnuntaina Junkohallissa iskivät harkkahöntsässä yhteen FC Kemi ja HauPa Haukiputaalta. Tasoltaan ottelu ei päätä huimannut eikä lähestyvä sarja-avaus näkynyt kentällä missään muodossa.

FC Kemi marssitti kentälle nuorta kaartiansa, joten peli-ilme sarja-avauksessa on varmasti hyvin erilainen kuin nihkeässä harjoitusottelussa. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueelta puolivaloilla pelaamista. Vierailijat hallitsivat kenttätapahtumia, ja onnistuivatkin kahteen otteeseen maalinteossa. Ottelun 16. minuutilla HauPa pääsi nostamaan kulman jälkitilanteessa boksiin kaaripallon, josta vierailijat puskettiin 0 – 1 johtoon kemiläispuolustksen huutaessa turhaan paitsiota. Toistamiseen vieraat iskivät ottelun 25. minuutilla, kun maalivahdin torjumaan irtopalloon ehätti ensimmäisenä HauPan mies, tilanne 0 – 2. Enempää maaleja ei nähty ja kotijoukkueen kannalta aneeminen ensimmäinen puoliaika pelailtiin loppuun.

Toisella puoliajalla kotijoukkue osoitti hieman elonmerkkejä, mutta ei saanut suurempaa vöyrytystä aikaan vieraiden maalille. Tasaista vääntöä läpi puoliajan. Ottelun 70. minuutilla HauPa sai rangaistuspotkun. Pallo sisään ja taululle luvut 0 – 3. Hetkeä myöhemmin Tuomas Isteri pääsi kaventamaan tilanteeksi vielä 1 – 3, mutta enempää maaleja ei nähty 30 minuutin puoliajalla.

Sarja-avausta odotellessa kummallakin joukkueella riittää vielä tekemistä.

Ottelusta väsätty myös tilannekooste, joten hiikatkaahan se.

FC Kemi – HauPa, Haukipudas, 15.4.2012, Kemin Junkohalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s