Cuppi teema jatkuu

Lauantaina 31.3.2012 Kemin Junkohallissa oli Cup päivä. Ensin MaalisCupissa mittelivät naiset ja sen jälkeen Suomen Cupissa miehet. PS Kemille asteli Cupin viidennellä kierroksella vastaan GBK Kokkolasta. Joukkueet kohtaavat tulevalla kaudella myös 2. divisioonan Pohjoisessa lohkossa, joten Cup-pelien jatkumisen lisäksi ottelusta haettiin myös marssijärjestystä tulevalle kaudelle.

Ottelu oli kauttaaltaan tasaista vääntöä, eritoten ensimmäinen puoliaika. GBK hallitsi hienokseltaan puoliaikojen alkuja luoden vaarallisempia maalipaikkoja, mutta kotijoukkueen maalilla Sami Mäkipörhölä poimi pallon toisensa jälkeen helposti, sillä vierailijoiden laukaukset suuntautuivat lähes poikkeuksetta keskelle maalia hänen syliinsä. Hiljalleen kemiläiset saivat pelijuonesta kiinni ja tilanteita alkoi syntyä. Christian Eissele pääsi kokeilemaan useampaan otteeseen, mutta miehen epäonneksi jokainen tilanne päätyi hyvän ottelun pelanneen GBK maalivahti Johannes Wentinin syliin, tai ohi maalikehikon.

Toisella puoliajalla kentällä oli vain yksi joukkue. PS Kemi Kings vyöryi kerta toisensa jälkeen kokkolalaisten maalille, mutta turhaan. Ottelun ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkoajalta. Jatkoaika alkoi varsinaisen peliajan tapaan hienoisella GBK hallinnalla. Kokkolan joukkue sai vaarallisesta paikasta vapaapotkun ja Mäkipörhölän upea pelastus herätti kotijoukkueen. Hetkeä myöhemmin Kemi sai lähes vastaavasa paikasta vapaapotkun kentän toisessa päädyssä. Joey Spivack käytti loistotilaisuuden hyväkseen ja latasi kemiläiset 1 – 0 johtoon, kun ottelua oli käyty noin 97 minuuttia. Petri Toivainen näytti päättävän jännitysnäytelmän ottelun 104. minuutilla, kun hän siirsi tuhlaajapoikana esiintyneen Eisselen syötöstä kotijoukkueen 2 – 0 johtoasemaan. Vierailijat tulivat kuitenkin vielä mukaan peliin Ville Huuhkan ladattua pallon verkkoon kemiläispuolustuksen uinuessa ottelun 110. minuutilla. Pirteästi esiintynyt Spivack lopetti GBK pyristelyn ottelun 117. minuutilla siirtäessään pallon verkkoon loppulukemiksi 3 – 1 Toivaisen esityöstä.

Seuraavalla kierroksella PS Kemi kohtaa kotonaan FF Jaron. Sitä ennen kannattaa tarkastaa GBK ottelun tilannekooste.

PS Kemi – GBK, Kokkola 31.3.2012, Suomen Cup 5. kierros, Kemin Junkohalli

Yksi kommentti artikkeliin ”Cuppi teema jatkuu

  1. Paluuviite: Week 2 | Christian Eissele

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s