MaalisCup 2012

Kemin Junkohallissa käytiin 31.3.2012 MaalisCup, johon osallistui viisi naisjoukkuetta. Merilappi United, FC Wimma, RoPS, ToJK ja Haupa vetivät tiiviissä tahdissa turnauksen läpi pelaten jokainen neljä 2x20minuutin ottelua. Harjoitusturnauksen lopullisissa tuloksissa Merilappi United vei voiton. Ykkösessä ensi kaudella kirmaava Merilappi United kärsi pistemenetyksen FC Wimmalle jonka kanssa se joutui tasaamaan maalit 1 – 1. Loput otteluistaa fuusioseura voitti. Naisten sarjakausi pyörähtää käyntiin ennen miesten vastaavaa, joten turnaus tarjosi viimeisiä mahdollisuuksia kartoittaa pelaajapakkaa ennen kauden alkua. Ennen naisten ykkösen kauden alkua kemiläisryhmittymällä on edessään Cupin koitos ToJKia vastaan, jonka se kaatoi turnauksen avausottelussa lukemin 1 – 0 tasaisen väännön jälkeen.

Pitemmittä puheitta katsastamaan turnauksen tilannekoosteita:

Merilappi United – ToJK, Tornio 31. 3. 2012, Kemin Junkohalli

Merilappi United – RoPS, Rovaniemi 31. 3. 2012, Kemin Junkohalli

Merilappi United – FC Wimma, Kajaani 31. 3. 2012, Kemin Junkohalli

Merilappi United – HauPa, Haukipudas 31. 3. 2012, Kemin Junkohalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s