Harjoitusväännöt jatkuvat

PS Kemin harjoitusottelut saivat jatkoa viikonloppuna, kun 18.2 vastaan asteli rajan takaa Assi IF. Pelistä ei pajoa kerrottavaa jälkipolville jäänyt. Kumpainenkaan joukkue ei saanut luotua erityisen vaarallisia paikkoja ensimmäisellä puoliajalla. PS Kemin pelistä pisti silmään hyvä laitojen käyttö. Peli rullasi mallikkaasti molemmilta puolilta. Pakit nousivat hyvin tukemaan hyökkäyksiä molemmilla laidoilla.

Kummallakin osapuolella oli mahdollisuudet siirtyä ottelussa johtoon tauolle mentäessä, mutta viimeistely ontui ja siksi puoliajalle marssittiin 0 – 0 lukemissa. Ottelun alkuhetkillä PS Kemin hyökkääjä Petri Toivainen joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi.

Toisella puoliajalla ei myöskään nähty kaksista peliä. Vaarallisimmat tilanteet syntyivät jälleen laitojen kautta. Ensimmäisenä maalinteossa onnistuivat vierailijat, jotka onnistuivat keskikentällä kääntämään pelin nopealla hyökkäyksellä. Keskuspuolustus ei pysynyt hyökkäjän perässä ja 65. minuutin kohdalla tilanne oli 0 – 1.

Kotijoukkue sai tasoituksen aivan ottelun lopussa, kun Tommy Torvikoski antoi vaparin aivan päätyrajan tuntumasta. Jerome Ogbuefi siirsi pallon maalinedustalta verkon perukoille, kun ottelua oli pelattu 89 minuuttia, ja loppulukemiksi 1 – 1.

Ensimmäiseen kunnon tasonmittaukseen PS Kemi joutuu ensi viikonloppuna Kemi-turnauksessa, jossa ensimmäisenä vastaan juoksee tuttu kilpakumppani OPS.

Sitä ennen edellisen ottelun parhaat palat:

PS Kemi – Assi IF, 18.2.2012, Junkohalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s