Viikonlopun Suomi – Ruotsi 4 – 3

Tästä se taas lähtee, kauden ensimmäiset harjoituspelit on pelattu futiksen saralla. Futsal-kausi jäi tällä kertaa harmittavasti kuvaamatta.

Viikonloppuna Junkohallissa joukkueen kuntoa katsastivat tulevan kauden kilpakummappanit PS Kemi, jolla oli vastassa Piteå IF, sekä TP-47, joka kohtasi naapurikaupungin Haparanda FF:n. Suuria odotuksia otteluista ei ollut, joten eipäs ainakaan joutunut pettymään.

Joukkueiden kasaaminen on kumpaisellakin joukkueella vielä vaiheessa, joten jätämme tarkemmat spekulaatiot tuonnemmalle. Kemiläisjoukkueessa ilahdutti useampi paluumuuttaja, kun taas torniolaisten ryhmittymässä oli hienoa nähdä useita nuoria pelaajia. Torniolla tulee olemaan kaudella nopea joukkue, kun Palloseura Kemin kasaama ryhmittymä on vuorostaan fyysisesti vahvempi.

En viitsi alkaa tässä sen enempää lässyttämään peleistä, sillä kyseessä oli, kuten jo mainitsin, kauden ensimmäiset harjoitusottelut kumpaisellekkin ryhmittymälle. Kaunista palloilua ei Junkohallissa viikonlopun aikana juurikaan nähty. Viikonlopun Suomi- Ruotsi vääntö päättyi 4 – 3, kun kemiläiset kaatoivat Piteån omassa ottelussaan 3 – 1 ja TP taipui omassa mittelössään HFF:lle 1 – 2.

Pitemmittä puheitta koosteet viikonlopun kamppailuista.

PS Kemi – Piteå IF, 10.2.2012, Kemin Junkohallissa

TP-47 – Haparanda FF, 12.2.2012, Kemin Junkohallissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s