Kausi päätökseen koleissa tunnelmissa

Lokakuun loppua mennään ja jalkapallokausi on saatu näillä leveysasteilla päätökseen, pitkäksi tahtoo kausi venyä.

Viikonloppuna Visan Pallon naisilla oli edessään kauden viimeinen koitos. Vastaan koleassa Junkohallissa asettui viikon sisään toistamiseen VJS.

Kumpikin joukkue oli muuttunut hieman edellisestä kohtaamisestaan. Peli alkoi tasaisesti ja oli sellainen läpi ottelun. Kotijoukkue pelasi vahvasti ja hyödynsikin ensimmäisenä maalipaikkansa. Hope Orieka rynni alueelle sisään ja ohitti maalivahdin. Pelikellossa 12. minuutti ja kotijoukkue 1 – 0 johtoon. Pelin hallinta oli hienokseltaan kotijoukkueella eikä sillä ollut suurempaa hätää vantaalaisten hyökkäyksissä. Peli oli tyystin erilainen, kuin edellisellä viikolla ISS Stadionilla käyty kamppailu. VJS:n nopea pelinavaus aiheutti kotijoukkueen kannalta vaarallisimmat tilanteet. Puolentunnin pelin jälkeen vierailijat pelasivat nopean vaparin laidassa. Tilanteen myötä saatiin keskitys maalille, jossa Minja Raudoskoski oli päineen välissä. Pusku takakulmaan ja tilanteeksi 1 – 1.

Toinen puoliaika ei tarjonnut paljoa jännitettävää otteluparin osalta. Peli näytti kuitenkin hyvältä ja Natalia Kuikan ja Tiia Juntikan vaihtojen myötä pelinopeuskin lisääntyi. Vaikka vierailijoiden maalille saatiin luotua useita tilanteita, niin maalit toisella puoliajalla kuitenkin jäivät uupumaan. Ottelun lopputulos 1 – 1 tiesi sitä, että VJS nousi ensi kaudeksi naisten Ykköseen yhteislukemin 6 – 1.

Kausi paketoitiin siis hyvällä pelillä, mutta se kirkkain tavoite jäi uupumaan, eli nousu. Haarmittava seikka sinänsä, sillä ensi kaudella Merilappi United nimeä kantava seura olisi ehdottomasti kuulunut toiseen sarjaan. Näillä kuitenkin mennään ja ensi kesänä luvassa jälleen runsasmaalisia voittoja. Loppuun vielä totutusti tilannekoostetta Junkohallin kamppailusta.

Visan Pallo yj. vs. VJS, Vantaa, 22.10.2011, Junkohalli, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s