Kausi päättyy p…

Kauden viimeiset koitokset ovat edessä, kun Visan Pallon yj. kohtaa ensi viikonloppuna Junkohallissa naisten Ykkösen karsinnoissa VJS:n Vantaalta, sekä PS Kemi AC Oulun naapurissa miesten Ykkösen merkityksettömässä ottelussa. Innon mimmit ovat jo varmistaneet nousunsa ensi kaudeksi B-tyttöjen SM-sarjaan.

Visan Pallolla on edessään haastava tehtävä viikonloppuna. Vastaan asettuu kova ryhmä vantaalaisia, se tuli todettua viime viikonloppuna, kun VJS pöllytti Kemin tyttöjä ISS Stadionilla peräti 5 – 0.

Ottelu lähti liikkeelle tasaisissa merkeissä, mutta VJS sai pelin paremmin lopulta haltuunsa. Kemiläisten puolustus puhkottiin kerta toisensa jälkeen hyvillä syötöillä. Ensimmäistä kertaa maaliverkkoja kuitenkin heiluteltiin kuitenkin kaukaa, kun VJS:n Eeva Neuvonen latasi komeasti kymmenennen peliminuutin kohdalla taululle 1 – 0. Loput puoliajasta olikin sitten selkeää vantaalaisten hallintaa, jossa Visan Palloa vietiin. Vierailijoiden paikat olivat vähissä nekin vähät mitä tuli jäivät puolittaisiksi. Taisteluilmettä joukkueella kuitenkin piisasi. Joikaisesta pallosta tapeltiin kunnolla, mutta vastustaja oli tällä erää parempi.

Toiselle puoliajalle lähdettiin pelitapahtumiin nähden hieman yllättävistä 1 – 0 lukemista. Puoliaika lähti liikkeelle vauhdikkaasti, kun vantaalaisten Tia Hälinen pääsi rangaistusalueella palloon. Veto vasempaan nurkkaan ja tulostaulu näytti 2 – 0, kun ottelua oli pelattu vain 47 minuuttia. Hälinen aiheutti jatkuvasti ongelmia vierailijoiden puolustukselle. Heti maalin jälkeen Visa sai mahdollisuutensa kavennukseen, kun Hope Orieka vapautti Sanna-Maria Veikkolaisen, joka palkittiin kemiläisten parhaana pelaajana aivan ansaitusti, mutta pallo yli maalin ja lopulta Veikkolainen loukkaantui tilanteessa niin, että joutui jättämään leikin kesken. Pian johtomaalin jälkeen tulostaululla välkkyi jälleen. Ottelun 54. minuutilla Tiia Elonsalo lisäsi VJS:n johdon jo kolmeen maaliin ja vierailijoiden peli-ilme alkoi näyttää murenemisen merkkejä. Ottelun ehdittyä vanheta reilun tunnin nähtiin ottelun hienoin maali, kun Minja Raudoskoski ehti juosta vasemmalta lähetettyyn pystypalloon juuri ennen kemiläisten maalivahti Heidi Svärdiä. Nosto, pallo ohi maalivahdin, puolustaja ei ehdi hätiin ja näin tilanteeksi 4 – 0.

Loppua kohden Visan pallo sai hieman pelistä vielä kiinni, mutta se ei tuottanut tulosta. Parhaaksi paikaksi jäi Anna Keräsen yritys aivan maalin edestä. Epäonnekkaasti pallo suoraan kuitenkin maalivahdin syliin. Ottelun loppulukemia VJS:n kannalta kaunisteli vielä Ronja Schuller pilkulta, kun ottelua oli ehditty pelata jo 88 minuuttia.

Visan Pallolla on Junkohallissa edessään hikinen iltapuhde, mikäli aikoo takoa 6 – 0 lukemat taululle. Joukkueeseen toivottavasti saadaan mukaan muutama Vantaalta puuttunut avainpelaaja ja toivottavasti heidän myötä otteluparista tulee vielä tasainen.

Lopuksi vielä kooste ISS Stadionilta:

VJS, Vantaa – Visan Pallo yj., 16.10.2011, Naisten Ykkösen karsinnat

Viikonloppuna nähdään päättyykö kausi pettymykseen vai palkintojuhliin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s