Kärkipaikka karkasi

Naisten kakkosessa käytiin viikonloppuna ennalta ajateltuna ratkaiseva kamppailu Kemissä. Visan Pallon yj. sai vastaansa Pallokissat Kuopiosta. Joukkueet pitivät tasapisteissä hallussa sarjan sijoja 1 ja 2. Kemiläiset olivat piikkipaikalla paremman maalieron turvin. Edellinen ottelu oli päättynyt heinäkuun lopussa Kuopiossa lukemiin 2 – 1, joten kemiläisillä oli ottelussa revanssin paikka. Samalla joukkue olisi ottanut vahvan kiinnityksen karsintoihin.

Ottelu lähti liikkeelle tasaisissa merkeissä. Pelin tempo oli paljon kovempi, kuin sarjan muita joukkueita vastaan ja selväksi tuli, että kumpikaan ei pisteitä helposti tule saamaan. Kumpikin joukkue loi tilanteita, mutta Visan Pallo hallitsi ottelun alkua hienokseltaan. Kotijoukkue onnistui myös ensin maalinteossa. Natalia Kuikan antama sivuvapari upposi takakulmaan ja siirsi kemiläiset 1 – 0 johtoon, kun peliä oli tahkottu reipas 20 minuuttia.

Maalin jälkeen vierailijat saivat ottelusta paremmin kiinni ja hallinta siirtyi punapaidoille. Pallokissojen painostus tuotti tulosta ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Anu Koposen antamaan kulmaan löytyi jatkaja etutolpalta. Ella-Rosa Huusko iski jalkansa väliin, pallo maaliin ja tilanteeksi 1 – 1. Samoista lukemista lähdettiin myös puoliajalle.

Toiselle puoliajalle tultiin voittoa haluten. Jakso oli selvästi Pallokissojen hallintaa. Visan Pallo tyytyi puolustamaan ja käyttämään hyödyksi nopeita vastahyökkäyksiä. Kumpikin joukkue oli lähellä maalintekoa, mutta kuopiolaiset vetivät pidemmän korren. Vasemmelta laidalta tullut hyökkäys päätyi kapteeni Koposen jalan kautta takakulmaan ja vierailijat siirtyivät viimeisellä neljänneksellä 1 – 2 johtoon.

Kotijoukkueen takaa-ajo ei tuottanut toivottua tulosta, vaikka yritys oli kova. Täten pisteet karkasivat Kuopioon ja kärkisija seurasi samaan osoitteeseen. Visan Pallon karsintamahdollisuudet eivät kaikonneet, mutta nyt paikka ei ole omissa käsissä. Joukkue on vielä parhaan kakkosen paikalla naisten kakkosessa ja joutuu jännittämään loppuun asti muiden lohkojen otteluita. Toki viimeinen peli, lohkon kolmosta, FC Wimmaa vastaan pitää voittaa.

Lopuksi vielä kooste kärkikamppailusta:

Visan Pallo yj. – Pallokissat, 17.9.2011

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s