Pisteet tasaisesta väännöstä

Viikonloppuna pelattiin jälleen naisten kakkosta. Visan Pallo matkusti Vaasaan, jossa vastaan asettui Vasa IFK. Sarjataulukossa joukkueet olivat sijoilla 2 ja 4. Edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi kemiläisjuhliin Sauvosaaren urheilupuistossa, kun kotijoukkue nappasi tuolloin 3 – 1 voiton.

Ottelu lähti liikkeelle tasaisena vääntönä ja sitä se oli loppuun saakka. Keskikentän painia ja hyvää puolustuspelaamista molemmilta joukkueilta. Kaksinkamppailutilanteisiin mentiin lujaa, mutta rehdisti. Kummallakin joukkueella oli ottelussa omat paikkansa, mutta vierailijat hyödynsivät tilanteet paremmin.

Ensimmäistä puoliaikaa olli pelattu reilu puolituntia, kun Natalia Kuikan pystysyöttö tavoitti maaliahneen Hope Oriekan, joka tökkäsi pallon ohi vastaan tulleen vaasalaismaalivahdin. Tilanne 0 – 1 vierailijoille. Ensimmäisen puoliajan lopussa Natalia laukoi kertaalleen vielä ylärimaan, mutta sen lähemmäksi maalia ei kumpikaan päässyt. Ennen maalia Visan Pallo oli saanut kertaalleen pallon jo maaliin Hope Oriekan toimesta, mutta tilannetta edelsi paitsio, vai edelsikö, jokainen päättäköön sen koosteesta.

Toisella puoliajalla tasainen peli jatkui. Kummallakin joukkueella paikkoja oli, mutta jälleen pidemmän korren veti vierailevat kemiläiset. Maija Iso-ojan mallikas nousu laidasta päättyi keskitykseen, joka löysi Hope Oriekan pään aivan maalin edustalta. peliä pelattu reilu tunti ja tilanne oli Visan Pallolle 0 – 2.

Kotijoukkueellakin oli toisella puoliajalla omat paikkansa, mutta tolppaa lähemmäksi vierailijoiden maalia ei päästy ja näin pisteet matkasivat Vaasasta Kemiin.

Loppuun vielä tuttuun tyyliin tilannekooste ottelusta:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s