Viikonlopun maalikarkelot

Kiireinen viikonloppu takana ja maaleja tarttui langalle. Viikonlopun aikana käytiin Torniossa naisten kakkosessa Visan Pallo yj.:n ja Petalax IK:n välinen kamppailu, jossa ei jäänyt paremmasta epäselvyyttä ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen. Kevätkierroksella joukkueiden kohtaaminen oli päättynyt tasalukemiin 1 – 1, mutta syyskierroksella kemiläiset olivat selkeästi parempia vieden ottelun nimiinsä peräti 7 – 0.

Ottelu lähti käyntiin Pohjan Stadionilla kemiläisten selvällä painostuksella, eikä ensimmäistä maalia tarvinut odottaa kauaa. Kuuden minuutin pelin jälkeen Visan Pallon hyökkäyksessä häärivä Hope Orieka siirsi pallon maaliin ensimmäistä kertaa. Seuraavaa osumaa odoteltiin vain hetki, kun Natalia Kuikka vei kemiläiset kymmenennen peliminuutin kohdalla 2 – 0 johtoon. Tämän jälkeen oli jälleen Hope Oriekan vuoro, kahdesti ennen kuin pelikello näytti 17. peliminuuttia. Peli oli tätä myöten selvä.

Loput puoliajasta meni enemmän ja vähemmän pelaillessa. Pallo pysyi kuitenkin kokoajan kemiläisten hallinnassa.

Toinen puoliaika alkoi yhtä vauhdikkaasti kuin ensimmäinenkin. Ottelun 46. peliminuutti ja Hope Orieka väänsi pallon jälleen maaliin ja tilanteeksi 5 – 0. Hetkeä myöhemmin Semola Akinlose laukoi ylänurkkaa kohti. Maalivahti pääsi nyrkkeineen väliin, mutta ei tarpeeksi hyvin. Hope Orieka oli paikalla viimeistelemässä ottelun viidennen maalinsa, kun pelikello näytti 50. minuuttia. Kaksi minuuttia myöhemmin Iida Ruokanen hassutteli Petalaxin puolustajaa ja nousi rangaistusalueelle, josta löytyi kemiläisten pelaajista Anna Keränen joka viimeisteli  ottelun loppulukemiksi 7 – 0.

Toisen puoliajan loppu meni samoin, kuten ensimmäisenkin. Pelkkää pelailua ja keskialueen täydellistä hallintaa Visan Pallolta. Pelin perusteella oli vaikea uskoa, että joukkueet olivat nyhjänneet tasapelin edellisessä kohtaamisessaan.

Ottelusta tuli totutusti kasattua myös tilannekooste:

Visan Pallo Yj. – PeIK, Petalax, 13.8.2011, Tornion Pohjan Stadion

Lauantain naisten kakkosen pelin jälkeen suunnattiin sunnuntaina City Sport Areenalle Kemiin. Vuorossa oli B-tyttöjen ykköstä. Innon Mimmit johtavat sarjaansa eivätkä ole vielä kokeneet yhtään tappiota kauden aikana. Sunnuntainakaan tappiota ei tullut, mutta peliesityskään ei kyllä suuria tunteita saanut aikaan. Vieraaksi saapunut FC Wimma pelasi hyvin tilan pois kotijoukkueelta, joka ei tuntunut millään saavan peliänsä rullaamaan. Koko ottelu oli tuskaista nyhjäämistä kummaltakin joukkueelta eikä tilanteita nähty liiemmälti kummallakaan maalilla.

Kotijoukkue onneksi kuitenkin teki kaksi maalia ottelussa ja vei täten täydet pisteet. Camilla Kari siirsi kemiläiset 1 – 0 johtoon ensimmäisellä puoliajalla, kun sitä oli pelattu 11 minuuttia ja Natalia Kuikka teki toisen osuman Mimmeille toisen puoliajan alkupuoliskolla viimeistellen loppulukemiksi 2 – 0.

Viikonlopun saldona oli siis paljon maaleja, yksi selkeä peli ja yksi nyhjäys. Kummastakin ottelusta pisti silmään Iida Ruokasen peli. Oli mukava nähdä kentällä joku joka uskalsi haastaa ja yrittää ohituksia, sekä hakea ratkaisuja, vaikka ne eivät aina onnistunutkaan.

Viikonloppuna on sitten jälleen tiukka tahti. Naisilla on lauantaina kahdelta peli City Sport Areenalla ja PS Kemi isännöi neljästä eteenpäin FC Lahtea Sauvosaaressa. Saa nähdä miten käy kumpaisellekkin. Sitä ennen kuitenkin vielä koostetta tyttöjen kamppailusta.

Innon Mimmit – FC Wimma, 14.8.2011, City Sport Areena, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s