Maalintekoon mallia

Kemiläisessä palloilussa parhaillaan puhuttaa alueen lippulaivan, eli PS Kemin, tuore valmentajanvaihdos. Kalle Huusko sai väistyä kahden kuukauden voitottoman taivalluksen jälkeen ja peräsimeen astui tuttu mies – Juhani Himanka. Kallen mukana joukkueesta on ilmeisesti lähdössä myös muita miehiä joita uusi järjestely ei miellytä. Joukkueella on edessään vaikeat ajat, sillä tilanne näyttää lohduttomalta. Kuntokäyrä näyttää PS Kemille pahasti punaista ja pahimmat kilpailijat ovat menossa päinvastaiseen suuntaan.

Yksi asia johon Juhani Himangan ohjastamalta joukkueelta tarvitaan muutosta on ehdottomasti maalinteko. Miehistöstä pitää saada kaikki mehut irti ja ketsuppipullo on pakko poksauttaa jollain konstilla auki. Hyökkääjätilanne kemiläisillä ei ole mairitteleva, ei alkuunkaan. Yksinäisenä piikkinä koko kauden häärinyt Adriano on lähtökuopissa ja penkiltä ei löydy tilanteeseen varsinaista paikkaajaa.

Maalintekoon miehet voivat hakea mallia esimerkiksi Innon Mimmien B-tyttöjen joukkueelta. City Sport Areenalla 9.8.2011 tytöt näyttivät kuinka pallo laitetaan verkon perukoille. B-tyttöjen ykkösdivisioonassa tappiotonta sarjaa jatkanut Innon Mimmit yj. kukisti HauPan, joka jaksoi roikkua mukana ensimmäisen puoliajan ja hetken toisestakin, peräti 9 – 0 (1 – 0).

Lopputulos kertonee ottelusta kaiken oleellisen. Ensimmäinen puoliaika oli keskialueen painia, jota kemiläiset hallitsivat, mutta jossa Haukiputaan tytöt laittoivat hyvin kampoihin. Toisella puoliajalla tasoero näkyi sitten selvästi tulostaululla, kun maalihanat saatiin ottelussa auki.

Koostetta ottelusta:

Innon Mimmit yj. – HauPa, 9.8.2011, City Sport Areena, Kemi

Viikonloppuna pitääkin sitten taas kiirettä. Lauantaina naiset pelaavat kolmelta Torniossa Pohjan Stadionilla kakkosta ja sunnuntaina tytöt jatkavat maalintekoharjoituksiaan kahdelta City Sport Areenalla. Koostellaanpa niistä taas jotain ja samalla seurataan tätä Kemin ”kuninkaiden” tilannetta, niin tuloksellista kamppailua kuin sisäistä johtajuustaistelua, ja katsotaan mihin se johtaa.

Ainiin..tuomarikin lähetteli savumerkkejä, joten siltäkin suunnalta jotain.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s