Merilappi United porskuttaa väärissä sarjoissa

Kulunut viikko on ollut mielenkiintoinen. Mukaan on mahtunut kolme ottelua, kaikki eri sarjatasoilta, niin miesten naisten kuin tyttöjenkin kamppailuita. Lähdetään liikkeelle B-tyttöjen Ykkösen paikallisväännöstä. Tornion Pohjan Stadionilla kentälle marssivat TP-47/ToJK, sekä Innon Mimmit Yj. Ottelu oli kevätkierroksen viimeinen ja siinä kohtasivat aurinkoisessa säässä sarjan kärkijoukkueet, eli kasassa oli hyvät ainekset.

Kuinka sitten kävikään? Ainakaan ottelusta ei saatu aikaiseksi suurta klassikkoa paikallisvastustajien välillä, mutta maalit joita pelissä nähtiin pysyvät kyllä katsojien mielissä. Paraikaa tyttöjen maajoukkueessa kirmaileva Natalia Kuikka esitteli ottelussa loistavaa potkuansa useampaan otteeseen. Samaten Torniossa varmasti opittiin, että juhlimisen jälkeen pitää pystyä palamaan peliin nopeasti, todella nopeasti.

Yleisöä oli saapunut Tornion jalkapallokehtoon mahtavasti. Harvoin on B-tyttöjen divaripelissä nähty yli neljääsataa katsojaa, mutta tämä raja paukkui Pohjan Stadionilla yli.

Tunnelma välittyköön koosteesta..

TP-47/ToJK – Innon Mimmit YJ, 29.6.2011, Tornio, Pohjan Stadion

Muutamaa päivää myöhemmin Merilappi Unitedin naisporukka suuntasi Pohjanmaalle Vöyriin. Luvassa oli muutamille pelaajille toinen ottelu neljän päivän sisään ja toisella sarjatasolla, kun naisten kakkosessa vastaan asettui Norrvalla FF.

Tunnelma Vöyrissä ei ollut yltänyt aivan edellisen derbyn tasolle, sillä paikalla oli noin 400 katsojaa vähemmän, kuin Torniossa. Toisaalta itse ottelukaan ei ollut se kaikista suurin elämys, ainakaan kotijoukkueen kannattajille. Selkeästi vahvempi vierailija vei Norrvallan naisia mennen tulle, ollen kaikilla osa-alueilla parempia.

Molempien otteluiden perusteella ja sarjataulukkoja tuijottamalla on helppo sanoa, että Merilappi Unitedin joukkueet pelaavat väärällä tasolla (tytöt / naiset). Kenties tähän on tulossa muutos ensi kaudella. Ennen sitä, tässä vielä koostetta Vöyristä:

Norrvalla FF – Visa Pallo, 2.7.2011, Vöyrin keskuskenttä

Mitä siihen kolmanteen sarjatasoon tulee, niin siitä huomenna enemmän, kun saadaan TP-47:n ja SJK:n välisen kahinan kooste parsittua kasaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s