Mimmit futaa

Kauden alussa Kemin naisjalkapalloilussa koettiin mullistuksia. Entiset kilpakumppanit Visan Pallo ja Innon Mimmit yhdistivät voimavaransa ja vievät Perämeren naisjalkapalloilua eteenpäin nykyään Merilappi United nimen alla. Viime vuosina eritoten Visan Pallon kehitys ja eteneminen on pistänyt silmään ja siksipäs päätinkin suunnata kameran kanssa kentän laidalle Junkohalliin tarkastamaan futismimmien tason.

Yllätys, yllätys pelistä ei juurikaan löytynyt poikkeamia alueen miesten vääntöihin (mitä nyt ne perinteiset nopeus ja voima) ja mikä parasta, ottelussa nähtiin maaleja, paljon maaleja. Visan Pallo niputti IK Myranin luvuin 7-0 (1-0). Joukkueen nigerialaisvahvistus Hope Oriekan viimeistellessä neljä täysosumaa. Kentältä erottui edukseen monien muiden joukosta Visan Pallon nro. 30 Natalia Kuikka jonka saldo taisi olla 1+4.Videon kanssa onkin sitten ollut hieman teknisiä ongelmia, mutta kaikki aikanaan.

IK Myran-ottelun jälkeen kiinnostus paikallista naisjalkapalloilua kohtaan nousi, joten päätin suunnata myös naisten seuraavaan kotiotteluun Sauvosaaren pyhättöön. Uusi tähystystorni tönötti kentän laidalla kuvaajaa kutsuen, mutta pelko vei voiton ja kiikkumaan en lähtenyt, vaan tyydyin taltioimaan tiukan kamppailun Vaasan IFK:ta vastaan vaihtopenkkien takaa. Kenties seuraavalla kerralla noustaan jo torniinkin.

Tällä kertaa ottelu oli edellistäkin mielenkiintoisempi, sillä paikalla oli enemmän yleisöä, ottelu oli tasaisempi ja pelattiin ulkona. Mitä tarttui langalle..katsokaa itse:

Visan Pallo – Vaasa IFK, 18.6.2011,Kemi Sauvosaari

Myöhemmin sitten luvassa mm. sunnuntaina 19.6 pelatun PS Kemi – PoPa pelin kooste ja naisten muita vääntöjä. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s