Kausi korkattu

Miesten ykkönen pyörähti käyntiin menneellä viikolla. PS Kemi avasi sarjakautensa Keminmaan tekonurmella Oulun Palloseuraa vastaan. Harjoituskaudella kemiläiset onnistuivat kukistamaan OPSin, mutta sarja-avauksessa oli oululaisten vuoro juhlia, kun vaihdosta sisään tullut Raphael Edereho puski voittomaalin OPSille ottelun viime hetkillä.

PS Kemi – OPS 30.4.2011, Keminmaa, keskuskenttä

2 kommenttia artikkeliin ”Kausi korkattu

  1. Hieman myöhässä vastataan, mutta ei se mitään. Kesäloma kiilasi kauden avauksen jälkeen jarruttamaan kuvauksia, mutta nyt ollaan takaisin sorvin ääressä. Tarkoitus on ainakin kaikista PS:n kotipeleistä koostella jotain pientä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s