Viimeistelevää harkkahöntsää

Kohta mennään toukokuuta ja jalkapallokausi ei ole vielä kunnolla ehtinyt pyörähtää käyntiin. Kemissä FC-88 hioi viimeisteleviä kuvioita Oulun Tarmoa vastaan 27. päivä. Toivottavasti joukkueelta löytyy kohta alkavan kauden varalle kolmoseen muutamia lisäkuvioita ja kurinalaisuutta, sillä OuTa kyykytti FC:tä tylyin lukemin Junkohallissa.

Itse peli ei ollut kummaltakaan joukkueelta parasta mahdollista. OuTa kuitenkin onnistui rokottamaan luvattoman monesti 88:a. Kemiläisten kannalta pirteästi alkaneessa pelissä pelaajien välimatkat alkoivat kasvaa ottelun edetessä liikaa ja oululaiset pääsivät hyödyntämään tilanteet hyvin.

FC-88 – OuTa 27.4.2011, Kemi, Junkohalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s