Lapin kakkosen ottelut hyllystä pölyttymästä, olkaa hyvä

No nyt on kaivettu maalintekijöille nimiä oikein urakalla. Salapoliisit piti laittaa asialle, kun ei ollut jaksanut näpätä kuvaa otteluraporteista. Arpomiset on ohi ja seuraavaksi aletaan sitten katselemaan, että osuiko veikkaukset oikeaan. Rohkeasti vain teilaamaan, jos jotain on väärin, toimin vain välikätenä tässä.

Tammikuun lopulla Tervahallilla käytiin läjä futsalin Lapin kakkosen otteluita, tai siis oli tarkoitus käydä, mutta Muurola jätti saapumatta paikalle, joten päivän aikana todistettiin vain kahta vääntöä. Ensimmäisenä oli vuorossa KemPa vs Valistus, joka osoittautui hyväksi peliksi. Päivän päätti PaPa vs FC-88 Akatemia, joka jäi tasoltansa kauas toisen mittelön taakse. Kaiken kukkuraksi akku pääsi loppumaan pelin loppuvaiheessa. Onneksi kaikki maalit saatiin langalle.

KemPa – Valistus

KemPa voitti sarjan ja pelaa Oulussa Ajax-Sarkkirannan kanssa ykkösen nousumittelöihin pääsystä 19.2.

PaPa – FC-88 Akatemia

FC-88 Akatemia sijoittui sarjassa lopulta toiseksi. Pasmajärven Pallon maalintekijä ei tarttunut nauhalle, pahoittelut siitä. Harmillisesti nettisivutkin olivat joukkueen osalta vielä rakentelun alla.

Sarjataulukko

Sellainen oli futsalin anti tällä kertaa. Uusia koitoksia odotellessa, seuraavaksi mennään Meri-Lapin talviderbyyn 20.2.
Eipähän tarvi aivan heti Tervahalliin vääntäytyä heikkoja kuvauksia tekemään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s