Vaihdetaan WordPressille ja jatketaan hommia

Tervetuloa vierailemaan uuteen osoitteeseen.

Jalkapallo on enemmän kuin peli, se on elämäntapa.

Penkkiurheilu ja eritoten jalkapallo on lähellä sydäntäni. Vapaa-ajalla tulee kuvattua ja leikeltyä kaikennäköistä, joten päätin yhdistää huvin ja hyödyn. Laitoin omaksi iloksi pystyyn sivut joille on tarkoitus nostaa esille pohjoisen jalkapalloilua ja futsalia (ja miksei myös muutakin).

Sivuilla et tule näkemään videoita pelin taktisista hienouksista, vaan koosteita tapahtumista, hetkistä, tunnelmista ja toivottavasti maaleista.

Tarkoituksenani on tuoda esille alueen palloilua mahdollisimman paljon oman vapaa-aikani sallimissa rajoissa. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi ja kuinka pitkälle alkuinnostus jaksaa kantaa.

Tähän asti olen kuvannut PS Kemin kotiotteluita sekä muiden kelattavaksi että joukkueen käyttöön. Tässäpäs muutamaa näytettä kesältä 2010:

PS Kemi – KPV

PS Kemi – PK-35

PS Kemi – Klubi 04

Tekemisen puutteessa sain päähänpiston, että voisin kuvata myös alueen futsal vääntöjä. Kovin vauhdikkaasti ei toiminta ole vielä lähtenyt rullaamaan, sillä vasta pari futsalvääntöä olen jaksanut taltioida.

Aluksi olin aikeissa julkaista videoita nettisivut.orgin kautta, mutta WordPressin monipuolisuus sai minut muuttamaan mieltäni. Siirryin siis uuteen ympäristöön ja täytyy myöntää, että tämä tuntuu paremmalta vaihtoehdolta. Katsellaanpas miten homma lähtee rullaamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s